Ahad, 4 Disember 2011

hurm...ase busan cgt arinie..kat rumah pon xde sape2..nak conteng2 cikit blog aq arinie!!
sebagai seorang wanita..aq pon ade sifat yang kekeadang aq harus keluar kan..tapi ramai yang x paham..xkan la..aq nak berdiam lau benda tu aq rasa aq patot jelez or mara!!betul x???
ntah ssh aq nak paham sikap aq skung...berbanyak bersabar berbanding dedulu...
mungkin aq xnak kecewa tok kali kedua cam aq penah kecewa time first love!!
ntah kenapa sejak akhir2 nie,,,dye.. slalu kacau hidup aq..xnak tengok aq bahagia ke wahai sang lelaki...kau yang pinta perpisahan terjadi walaupon aq yang putuskan nye.. ape yang kau nak dari aq??aq sentiasa doa kan kau bahagia selalu..mungkin ataz penderitaan yang kau bagi kat aq dulu...kebahgian yang aq dapat skung..bsama jejaka yang aq cintai..
walaupon..hubungan kami selalu di uji dengan pelbagai dugaan!!
wahai sang lelaki..aq bukan macam dulu lagi yang mudah kau goda!
kau telah musnah kan segalanya...kau biar kan aq derita tanpa kau...!!dan sekarang aq x kan berpaling lagi untuk kau sekian kali...
maaf kan aq..kau bukan "my true love' aq lagi...
johelmy aidil yang aq ade skung didalam hati ini...tiada name kau lagi...
maaf kan aq.... abaikan janji2 aq dulu...
kerana kau yang minta aq jadi cam nie...
maaf kan aq...buang kan semua memory kau dengan aq...
kerana...aq pon buad benda yang sama..
maaf kan aq..tiada cinta untuk kau lagi..
kerana cinta itu hanya untuk org lin..
maaf kan aq...andai aq pnah menyakiti mu..
kerana aq juga pernah rasa ape yang kau rase...
doa kan aq bhagia bersama si dia...
tiada kau didalam ingatan aku lagi..



p/s:hanya tuhan yang tahu akan penderitaan aq ini...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan